Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

December weekmenu 50

13 december 2017 | Comment

Met de terugkeer van het herfstweer, een soep die mij dan altijd erg goed smaakt: Uiensoep. Heerlijke eerlijke uiensoep met een kaasbroodje natuurlijk, anders is ‘ie’ niet af.

—–

Een bijzondere leverancier deze week, we gaan een beetje vreemd… Niet van Dick van Schip maar van Pim en Sijp krijgen we eenmalig een zelfgemaakte venkel-mandarijn-saucijs. Twee jongens met een uit de hand gelopen hobby, ze maken gedroogde worst voor vrienden en de komende twee weken verse saucijs voor ons eetcafé! Wij hebben er iets met rode kool, rozijnen en koolraap bij bedacht.

—–

Harderwijker Hutsepot. Geïnspireerd door het boekje  ‘in de pan van de Middeleeuwen’. Boerenkool met pastinaakstamp, met pruimenjus van oma en gelakte bokking

—–

Ons toetje Hemelse Modder, met een nieuwe twist!

—–