Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

Winters Wit Menu

24 januari 2019 | Comment

Romige mosterd-prei soep met appel en lenteui

Als het sneeuwt, dan betekent dat meestal in Nederland monsterfiles en problemen met het openbaar vervoer. Oftewel, nu de rapen gaar zijn… Dan maken we toch een rapenstamp. Koolraap uit de oven met gerookt paprika poeder en salie, koolrabi en meiraap, wat cheddar en heerlijke pulled beef van Dick van Schip. En dan gooien we dit spreekwoord er ook nog even in: beter rapen aan eigen dis dan elders vlees of vis, dat zoveel betekent Oost West thuis best, alleen dan bij ons in de huiskamer.

Onze Captains Dinner staat deze week nog op het menu. Het aloude scheepsgerecht met raasdonders, drie soorten spek en drie soorten ui. Alleen dan op zijn Statenjachts. Net iets minder saai en net iets lekkerder.

Ons toetje