Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

Menu van de proeverij

29 januari 2019 | Comment

Een heuse artisjoksoep (nooit eerder gemaakt dus ben zelf ook super benieuwd) met korianderolie of gefrituurde kappertjes, dat mogen de woensdaggasten beslissen.

De rapen blijven nog een weekje gaar, want ze waren heerlijk. In de oven gegaarde koolraap met salie en gerookt paprikapoeder, cheddar en pulled beef van Dick van Schip. Voor de lekker in boter gegaarde meiraapjes en voor de bite rauwe blokjes koolrabi. Super geslaagd

En dan deze winterse heerlijke stamppot. Ik heb echte winterpostelein. Anders dan de gewone postelein, groeit deze nog prachtig in dit seizoen. Vergezeld door zongedroogde tomaatjes, pittige blokjes geitenkaas en platgeslagen kipfilet in Cornflakeskorst.