Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

Lente-in-de-lucht-menu

19 februari 2019 | Comment

Hoe lekker voelt de zon op je bakkes terwijl je met zonder jas buiten rondbanjert. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Net als onze paddenstoelenbouillon, licht, rijk, vol, mooi, liefelijk lekker.

Afgekeken van de Bretonse zuurkoolschotel ‘Choucroute’ hebben wij onze eigen super langzaam op appelcider gestoofde zuurkoolstamp met in melk gepocheerde zalm en kabeljauw met een romige beurre blanc saus. Niks meer aan doen, behalve van genieten.

De zonnestralen en zachte temperaturen schreeuwen om blote kontjes, blote kontjes met rode koontjes! 😉 Blote billetjes in het gras (witte bonen met groene snijbonen) met in bier gestoofde varkenswangetjes.

Ons inmiddels vertrouwde nieuwe toetje