Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

Doei-Doei-Lente-Menu

28 februari 2019 | Comment

We hebben even mogen snuffelen aan de weldaad van warmte en zon op het gezicht. Met zonder jas naar buiten. Ja, ja, zeg maar Dag Dag…Tot later zon. We houden de gemoederen hoog met een stevige courgettesoep. Net anders dan je hem thuis zou maken met een kaasstengel voor de lekker.

We hebben licht schunnige blote kontjes nog een weekje op de kaart, blote kontjes met rode koontjes! 😉 Blote billetjes in het gras (witte bonen in boter en kruidjes gesmoord met groene snijbonen kort gekookt in de bouillon) met in bier gestoofde varkenswangetjes.

En de nieuwkomer deze week is een stamp met in de oven gegaarde bloemkool met kruidenkorst, mini-runderburgertjes en gepofte tomaatjes. Lekker in de lente, lekker in de winter, lekker in de regen. Het maakt niet uit wanneer je deze kiest.