Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

De kop is er af – Menu

19 november 2019 | Comment

Zo, we zijn weer begonnen. Thuiskomen in een warm bad kun je onze eerste week wel noemen. Dank! De pompoensoep en de grookte makreelstamp gaan er uit en we hebben weer wat heerlijk nieuws in gedachten:

We beginnen deze week met een ouderwets lekkere uiensoep. Bij een echte uiensoep mag natuurlijk een knapperig kaasbroodje dat langzaam sompig wordt in de soep niet ontbreken. Dus die doen we er bij.


We houden deze week nog de in mosterd gebakken spruitenstamp met oude kaas en konijnenstoof met champignons, witte uitjes en een mooi dubbeltje. Hij was zo goed gelukt, dat we hem hopen te evenaren.


Polderpompoenstamp of Stamp met groente van de Zuiderzeebodem. Hoe zullen we hem noemen? In ieder geval met alle kleuren, maten en soorten pompoen uit de tuin van Albertien en Bob. Met spinazie en pulled beef van Dick van Schip een winnende combi.


En dan het toetje van dit jaar… Jaja… het toetje. ook weer iets met een combi… Jaja… lekker.