Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

De RRRR zit in de maand Menu

26 november 2019 | Comment

We houden de ouderwets lekkere uiensoep er deze week nog in. Bij een echte uiensoep mag natuurlijk een knapperig kaasbroodje dat langzaam zompig wordt in de soep niet ontbreken. Dus die zit er bij.

Polderpompoenstamp met in boter, knoflook en dukkah gesmoorde spinazie is een topper. Met alle kleuren, maten en soorten pompoen uit de tuin van Albertien en Bob, vergezeld met de heerlijkste pulled beef van Dick van Schip een absolute aanrader.

Nieuw deze week wordt dan de Bietenstamp (ook deze onwijze joekels van bieten komen uit de tuin van Albertien en Bob) met mango, platgeslagen kippendij met Kornflakekorst en een mosterdsausje. Mjam! Kom maar op met dat wisselvallige weer, hier houden we de baccillen wel mee buiten!

Ja en dan het toetje. Ik heb onze gasten van de eerste twee weken laten proeven en testen en de consensus is een combi van oud en nieuw. 50/50 hangop en witte chocolademousse met caramelsaus en blauwe bessen. Een niet te versmaden combi!