Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

Het laatste herfstmenu

3 december 2019 | Comment

Paddenstoelen zijn onderdeel van de prachtige plaatjes die je op een zonnige koude herfstdag kan schieten. Vandaar, voordat de herfst overgaat in de winter, nu nog snel een bospaddenstoelensoep met paddenstoelen.

De nieuwe stamp wordt een old-skool traditionele. We gaan deze week voor de andijviestamp met gepofte tomaatjes, verstopte kaasblokjes en zelf gerolde slavinken. Nu al zin in!

De oven gegaarde bietenstamp blijft deze week nog vier op het menu prijken. De waanzinnige combinatie van mango en biet, de knallende kleur van veldsla erbij en het heerlijk sappige platgeslagen kippendijtje in Cornflakes korst is gewoon een winnaar.

Het oud en nieuw toetje is een combi van vorig jaar en dit jaar. Witte chocolademousse en hangop met donkere karamel en blauwe bessen.