Eetcafé Statenjacht

Eetcafé Statenjacht

waar je eet wat de pot stampt

Het blijft maar Herfst…Menu

14 januari 2020 | Comment

Tsjaaa…. wanneer zet die winter nu eens een keertje door? Dan kan ik eindelijk aan de boerenkool en de snert, de zuurkool en de koek en zopie aan een dichtgevroren Veilinghaven vol schaatsplezier…

We doen nog maar gewoon een duit in het Oer-Oud-Hollandsche zakje. Wat dachten jullie van een ouderwets gezellige tomatensoep met soepstengel en basilicum crème .

Dan houden we de blote billetjes in het gras er nog even in. De billetjes langzaam gegaard in melk, boter, een mooi zacht kruidenmengsel van vadouvan, dragon en oregano en een lange, elegante versie van de slavink.

De nieuwe Stamp deze week wordt ook een gouden oude, de hete bliksem komt eraan. Hete Bliksem met zure en zoete appeltjes om je bekkie aan te branden, landcress om het geheel wat te breken en krokant gebakken bloedworst met gebakken uitjes om het af te maken.

En ons niet meer weg te denken lekkere toetje van dit seizoen om rollend de loopplank af te gaan richting huis.